Minimumgaranciás hatoslottó kombinációk

Olvasóink közül bizonyára sokan játszanak hatoslottó játékot.

A játék során sokszor csak véletlenszerűen kiválasztjuk a számokat és ezeket játszuk meg.

Kiválaszthatjuk úgy is a számokat, hogy valamilyen statisztika alapján leszűkítjük, azoknak a számoknak a körét, amelyekről úgy gondoljuk, hogy a kihúzottak között lesznek.

Megmutatjuk 5 lépésben, hogyan hozhatunk létre hatoslottó kombinációt, hogyan menthetjük, majd hogyan ellenőrizhetjük, hogy hány találatot értünk el.

1. LÉPÉS

Mi a következő kedvenc számainkat választottuk ki (Kombinációk menüpont: Hatoslottó kombinációk). Kattintsuk a megfelelő nyerőszámokra, majd klikkeljünk a kombinációk menüpontra. A rendszer felimeri, hogy hány számot választott és az ennek megfelelő kombinációkat kínálja fel.

2. LÉPÉS

Ezekre a rendszer az alábbi kombinációkat kínálja fel:

Mi a harmadik kombinációkat próbáltuk ki. A 2017. 45. játékhéten a 10 kiválasztott számból 5-öt eltaláltunk.

A kombinációt elmentettük a mentés gombra kattintva, majd ellenőriztük, hogy tényleg garantálja-e a négy találatot.

3. LÉPÉS

4. LÉPÉS

Nézzük, hogy ez a kombináció milyen nyereményeket hozna. Válasszuk a Főmenü mentett kombinációk menüpontját, majd itt az aktuális kombinációt.

A megjelenő ablakban ki kell választanunk az évet, játékhetet, majd rákattintva a pipára megkapjuk a találati táblázatot.

 

5. LÉPÉS

A minimumgarancia teljesül, mert lesz legalább 1 játékmezőn (most 2 játékmezőn) 4 találatunk. A 2 db 4 találat mellett van 3 db 3 találatunk is.

Összes befektetés: 7*250=1 750 Ft.

Bevétel: 3*1 820+2*7 810=21 080 Ft.

Nyeremény: 21 080-1 750=19 330 Ft.

Vissza »